Sportzakenpro bericht positief over Kantinebier

Kantinebier bespaart clubs een slok op een biertje.

Sportverenigingen in Waterland en omgeving kunnen een aanbod verwachten van Nick van der Meer en Bobby Meijer. Dit ondernemersduo wil eerst Noord-Holland en vervolgens de rest van Nederland veroveren met Kantinebier, een goedkoper alternatief voor een goudgele rakker na het sporten.

A-merk
Kantinebier is een A-merk bier met een prijs van gemiddeld 71,50 euro voor een vat van 50 liter, een stuk goedkoper dan andere biersoorten. En Kantinebier wordt gebrouwen bij één van Nederlands grootste en meest gerenommeerde brouwerijen. Kantinebier is een premium pilsener met het catergorie 1 keurmerk.

Positief
Vele verenigingen, met name in de kop van Noord-Holland, hebben het Kantinebier al getest en zijn positief over de smaak en de propositie. Een van deze verenigingen is S.V. Ilpendam, een club met zo’n 300 leden die gemiddeld 2 vaten bier per week aanslaat.

Gat dichten
“Onze energierekening valt dit jaar 2.000 euro duurder uit dan voor dit sportseizoen begroot is. De contributie voor jeugdleden is al 123 euro per jaar. Daar zit maar weinig rek in. Die 2.000 euro is een flink gat maar doordat we met Kantinebier een lekker bier onder de tap hebben, bespaart onze vereniging zo’n 5.000 euro per jaar en kunnen we dit gat dichten”, aldus Peter Komen, voorzitter bij S.V. Ilpendam.

Houd sportzakenpro in de gaten voor meer nieuws en belangrijke informatie voor verenigingsbestuurders.